III Concurs de fotografia BEjove a les Festes Majors 2017

Un any més des de l’Oficina Jove del Baix Empordà us animem a participar a la tercera edició del concurs de fotografia a Instagram, BEjove a les Festes Majors 2017, #BEjoveFM2017.
Podeu participar amb fotografies de qualsevol de les festes majors o Nits Joves dels municipis del Baix Empordà, que reflecteixin el que considereu que és per vosaltres la FESTA.
El calendari de les festes que us presentem pel 2017 és el següent:
Gener
Regencós
Abril
Serra de Daró
Maig
Cruïlles, Palau-sator i la Pera
Juny
Begur, Foixà, Palamós, la Tallada d’Empordà i Vilopriu
Juliol
Albons, Calonge, Fontanilles, Fonteta, Gualta, Mont-ras, Palafrugell, Rupià, Santa Cristina d’Aro, L’Estartit, Ullà i Ultramort
Agost
Bellcaire d’Empordà, la Bisbal, Platja d’Aro, Monells, Vulpellac, Peratallada, Garrigoles, Parlavà, Sant Feliu de Guíxols, Torroella de Montgrí i Ullastret.
Setembre
Sant Antoni de Calonge, Castell d’Aro, Colomers, Corçà, Sant Sadurní de l’Heura, Pals, Torrent, Vall-llobrega i Verges.
Novembre
Jafre
Bases del concurs
Cal tenir entre 14 i 29 anys (es comprovarà amb el DNI).
Cal pujar la foto a Instagram amb el #BEjoveFM2017.
El perfil de l’usuari ha de ser públic.
La participació al concurs és gratuïta.
El concurs s’inicia el mes de gener del 2017 amb la primera festa major a Regencós i s’allargarà fins el 15 de novembre màxim, tancant el concurs, amb la festa major de Jafre.
Les fotografies hauran de ser originals de la persona que les envia. Es valorarà la naturalitat de la fotografia per sobre de les millores tècniques que es puguin introduir.
Caldrà esmentar el lloc de la festa major o nit jove de la fotografia o fotografies que es presentin a concurs.
Les fotografies han de transmetre valors positius com ara la participació, inclusió, amistat, hàbits saludables… així com la seva tècnica i originalitat.
Els participants són els únics responsables de les imatges penjades. L’organització del concurs no acceptarà aquelles fotografies que puguin ferir la sensibilitat, per continguts racistes, xenòfobs, discriminatoris, abusius, etc.
El guanyador serà contactat a través d’un missatge a la seva fotografia. El resultat es publicarà a https://bejove.cat i als diferents canals d’informació de la xarxa social que disposen les àrees de joventut de la comarca.
Premis i Jurat
El jurat el formen els tècnics de joventut de la Taula Tècnica Comarcal del Baix Empordà dels municipis de la Bisbal d’Empordà, Albons, Bellcaire d’Empordà, la Tallada d’Empordà, Mont-ras, Vall-llobrega, Forallac, Palafrugell, Palamós, Calonge, Castell-Platja d’Aro, Sant Feliu de Guíxols i Santa Cristina d’Aro, així com l’Oficina Jove del Baix Empordà.
La decisió del jurat és definitiva i, si aquest ho considera oportú, podrà declarar el concurs desert.
En el cas que el/la guanyador/a, un cop fet públic el veredicte a https://bejove.cat , no contactés amb l’organització en un termini màxim de 48 h, no podrà optar al premi. En aquest cas, es seleccionarà com a guanyadora la següent imatge més votada pel jurat.
El premi a la millor fotografia serà una Càmera 360º.

 

Drets d’explotació
L’autor de la fotografia guanyadora, cedeix a la Taula Comarcal de Tècnics de Joventut del Baix Empordà i a l’Oficina Jove del Baix Empordà, la potestat d’ús, difusió, distribució, com publicació pública, exhibició i reproducció amb finalitats promocionals i culturals.

 

Facebooktwitter