Última hora! Garantia Juvenil


__________________________________________

FORMACIÓ GRATUÏTA!

Inscriu-te, t’hi esperem! 

PROGRAMES DEL 2018

 

Ajudant/a de cuina i Ajudant/a de cambrer

Cambra de Comerç

 

PROGRAMES DEL 2017

 

consulta aquí tots els programes de Garantia Juvenil a CATALUNYA DEL 2017 

 

Últimes novetats del 2017

 

AJUT PER A JOVES EMPRENEDORS- TREBALLADORS AUTÒNOMS

Si se t’ha concedit l’ajut econòmic per afavorir l’autoocupació de joves inscrits a Garantia Juvenil, ja pots consultar l’estat del pagament de la subvenció clicant a l’enllaç següent:

Consulta estat pagament subvenció

 

 

VOLS ANAR A L’ESTRANGER?

Enhorabona als joves seleccionats!

I aquí teniu els programes que ja ha ofert Garantia Juvenil al Baix Empordà al llarg del 2017:

 

   

TÈCNIC EN IMPRESSIÓ 3D!!!

 

ETS ATÍPICS??

Projecte Singular Atípics

UN MÓN DE POSSIBILITATS!!!

Carnisseria- Cambra de Comerç

CRÉIXER EDUCANT!!!

Singular Fundació Espai Girona

DISSENYA EL TEU FUTUR

AMB GARANTIES!!!

Integral GENTIS

ACTIVA’T!

Activa’t Calonge-Sant Antoni

 

DESCOBREIX I ESPREM EL TEU TALENT 

EXPLOTA EL TEU TALENT!
Singular Talent

 

VOLA!

Joves 10!

 

PROJECTE SINGULAR D’ARTS ESCÈNIQUES

cabecera-artes-escenicas-700
FAMA Girona

 

JOVES PER L’OCUPACIÓ

jpc.hosteleria.JPG
JPO17 HOSTELERIA

 


 

 

OFERTES DE FEINA DE L’OFICINA DE TREBALL DE LA BISBAL

 

 Núm oferta Descripció
26837 M Restaurant a La Bisbal d’Empordà busca cambrer/a. Fan menú. Tenen 15 taules. Festa dimarts. De dilluns a dijous només migdies. Divendres i dissabtes migdia i nit. Diumenge migdia. 30 hores setmanals.

Contracte de 6 mesos que acabarà sent tot l’any.

29233 B Supermercat de Torroella de Montgrí cerca carnisser/a i/o xarcuter/a per la seva secció de carnisseria. Contracte de 6 mesos de prova amb possibilitat de contracte indefinit. Horari intensiu de matins i tardes. Es demana coneixement en el maneig de ganivets per elaborar i envasar producte.
29571 S Restaurant a Sant Feliu de Boada necessita un/a cambrer/a de sala per caps de setmana a l’hivern i després tots els dies a l’estiu . Serveis de migdia i vespre. Amb experiència. Amb carnet de conduir. Imprescindible parlar correctament català i castellà i un mínim d’anglès.
29725 M Empresa que fa instal·lacions d’energies renovables a La Bisbal d’Empordà necessita una persona per realitzar el muntatge de les instal·lacions elèctriques solars i la programació informàtica amb la monitorització online. Imprescindible experiència demostrable. Vehicle propi .Jornada completa.. Contracte indefinit.
31437 B Empresa de Palafrugell cerca un paleta oficial de 1ª . Ha de tenir i formació en PRL. S’ofereix contracte per 1 anys a jornada completa. Realitzarà obres de paleteria, interpretació de plànols en feines d’obra civil
31431 B Empresa de Palafrugell cerca un xofer de camió (carnet C) i maquinista amb 2 anys d’experiència. Ha de tenir el carnet CAP i formació en PRL. A més de portar el camió haurà de treballar també amb Retro Mini Giratòria i retro Lhiebber 902. S’ofereix contracte per 1 anys a jornada completa.
31806 S Restaurant de menú i carta busca cambrer/a jornada parcial o complerta. Fan entre 78 i 80 serveis per dia. L’horari és 13 a 17 h de dilluns a diumenge amb un dia de festa a la setmana. La jornada pot ser parcial o complerta. Sou negociable en funció de la jornada .
31837 B Empresa de finques a Palafrugell busca persona per 2 hores al dia per fer cartes, anar a correus, atendre telèfon, arxiu… i en funció coneixements també assentaments comptables. 2 mesos de contracte.
32061 M Empresa de portes automàtiques ubicada a Corçà necessita un/a administratiu/va comercial per atendre al client, realitzar ofertes i gestionar comandes. Imprescindible tenir com a mínim 3 anys d’experiència, preferentment en vendes de productes industrials. Es valorarà coneixements d’anglès i francès. Jornada completa de 8 a 14 h i de 15 a 17 hores. Contracte temporal de 6 mesos amb possibilitat de pròrroga.
32537 M Empresa de construcció de Pals cerca 1 xofer / maquinista de retroexcavadora i giratòria. El contracte es per obra i servei. Incorporació immediat. Jornada completa. Important que tinguin el CAP
32857 S Empresa de construcció de Begur busca Peó encofrador per a incorporació immediata. Es requereix experiència mínima. La jornada de treball és de dilluns a divendres de 8 a 18h.
33299 M Instal·lador electricitat, lampisteria, calefacció i aire condicionat i gas, tot això a nivell domèstic. Es necessita una persona oficial i una ajudant. Totes dues persones han de tenir experiència. L’oficial ha de tenir permís de conduir. Contracte de 3 mesos, prorrogable. Horari: de 8 a 13 i de 14.30 a 19.

 


Garantia Juvenil, pas per pas

Resol PERFIL USUARI FBtots els teus dubtes sobre què és i com inscriure’s a Garantia Juvenil.

 

Cont@cte

0-LOGOS OFICIALS

b_contacto

 

Facebooktwitter