Última hora! Garantia Juvenil

 

_________________________________________

Novetats!!!

 

FORMACIÓ GRATUÏTA!

AJUDANT DE CAMBRER

AJUDANT DE CARNISSERIA

AJUDANT DE JARDINERIA I MANTENIMENT DE PISCINES

AJUDANT DE PERRUQUERIA

 

PROGRAMES DEL 2018

 

A continuació, els programes de Garantia Juvenil al Baix Empordà aquest 2018:

 Ajudant/a de cuina i Ajudant/a de cambrer

Cambra de Comerç

Ajudant/a de CAMBRER

Cambra de Comerç

Ajudant/a de PERRUQUERIA

Cambra de Comerç

 

 

PROGRAMES DEL 2017

 

consulta aquí tots els programes de Garantia Juvenil a CATALUNYA DEL 2017 

 

Últimes novetats del 2017

AJUT PER A JOVES EMPRENEDORS- TREBALLADORS AUTÒNOMS

Si se t’ha concedit l’ajut econòmic per afavorir l’autoocupació de joves inscrits a Garantia Juvenil, ja pots consultar l’estat del pagament de la subvenció clicant a l’enllaç següent:

Consulta estat pagament subvenció

 

 

 

I aquí teniu els programes que ja ha ofert Garantia Juvenil al Baix Empordà al llarg del 2017:

 

TLN MOBILICAT VOLS ANAR A L’ESTRANGER?
 

TÈCNIC EN IMPRESSIÓ 3D!!!

 

ETS ATÍPICS??

Projecte Singular Atípics

UN MÓN DE POSSIBILITATS!!!

Carnisseria- Cambra de Comerç

CRÉIXER EDUCANT!!!

Singular Fundació Espai Girona

DISSENYA EL TEU FUTUR

AMB GARANTIES!!!

Integral GENTIS

ACTIVA’T!

Activa’t Calonge-Sant Antoni

 

DESCOBREIX I ESPREM EL TEU TALENT 

EXPLOTA EL TEU TALENT!
Singular Talent

 

VOLA!

Joves 10!

 

PROJECTE SINGULAR D’ARTS ESCÈNIQUES

cabecera-artes-escenicas-700
FAMA Girona

 

JOVES PER L’OCUPACIÓ

jpc.hosteleria.JPG
JPO17 HOSTELERIA

 


 

 

OFERTES DE FEINA DE L’OFICINA DE TREBALL DE LA BISBAL

Última actualització a 22/02/2018

 Núm oferta Descripció
33819 M Empresa de Corçà necessita operari/a de màquines de control numèric amb experiència. Programació i funcionament de les màquines de control numèric de l’empresa: plasma, punxonadora, màquina de soldar lones… Es valorarà coneixement de soldadura, automatismes, robòtica, Autocad i SolidEdge. Contracte estable. Sou segons conveni.
2053 M Empresa de portes automàtiques ubicada a Corçà necessita un/a tècnic/a de muntatge i reparacions de portes industrials, portes residencials, punts de càrrega i altres productes de l’empresa. També s’encarregarà de reparar els productes que ja estiguin en servei. Imprescindible experiència en el sector com a muntador/a. Cal disposar de coneixements de soldadura, electricitat i mecànica industrial. Jornada completa. Horari partit. Sou segons conveni.
2960 D Centre d’estètica de Palafrugell cerca esteticista amb experiència. Es valoraran anglès i francès. S’ofereix feina a mitja jornada a l’hivern i a l’estiu jornada complerta. es demana flexibilitat horària. És un treball estable.
3379 B Empresa de Palafrugell cerca un conductor de camió (carnet C) i maquinista amb 2 anys d’experiència. Ha de tenir el carnet CAP i formació en PRL. A més de portar el camió podrà fer feines amb màquines retroexcavadora mini-giratòria i Liebherr 902. S’ofereix contracte per 1 any a jornada completa.
3539 T Restaurant de l’Estartit cerca cambrer/a per tot l’any. Es demana un any d’experiència en sala i es valora coneixements de francès. Horari i jornada en funció de l’època de l’any. Sou a convenir.
3798 D Complex turístic de Pals cerca 2 cambrers/es de sala-caps de menjador per fer temporada de 6 mesos. Jornada completa i contracte d’abril a octubre. Tasques: servei de menús, cartes i bufets; gestió de l’equip, atenció al client, agafar comandes. Es requereix coneixements d’idiomes francès i anglès i experiència d’almenys un any fent tasques similars.
3800 D Complex turístic de Pals cerca 4 cambrers/es per fer temporada de 6 mesos. Jornada completa i contracte d’abril a octubre. Tasques: servei de menús, recollir taules, tasques pròpies d’un restaurant. Es requereix coneixements d’idiomes francès i anglès i experiència d’almenys 6 mesos fent tasques similars.
3802 D Complex turístic de Pals cerca 2 cuiners/es per fer temporada. Jornada completa i contracte d’abril a octubre. Tasques corresponents a les diferents partides de calents i freds. Es requereix experiència d’almenys 12 mesos fent tasques similars. Es valora experiència en partides de carn, peix, arrossos i cambra freda.
3805 D Complex turístic de Pals cerca 3 auxiliars de cuina per fer temporada de 6 mesos. Jornada completa i contracte d’abril a octubre. Tasques corresponents a les diferents partides de calents i freds. Es requereix experiència d’almenys 6 mesos fent tasques similars. Es valora experiència en partides de carn, peix, arrossos i cambra freda.
4259 B Supermercat de Torroella de Montgrí cerca carnisser/a. Contracte temporal de 6 mesos inicialment. Jornada completa i horari partit. La seva funció serà la d’atendre els clients i fer les tasques típiques de carnisser/a. Cal experiència prèvia mínima de 24 mesos.
5025 D Establiment turístic de Pals cerca 6 persones per fer tasques de neteja. Imprescindible que disposin d’almenys 3 mesos d’experiència i de carnet de conduir + vehicle. L’empresa ofereix contracte temporal de 6 mesos, prorrogable, a raó de 5 hores diàries, intensiu de matins. Incorporació a mitjan abril.
5132 M Empresa d’Ullà de fabricació i muntatge de mobles d’acer inoxidable per a l’hostaleria i l’alimentació necessita un operari del sector del metall. Farà també el muntatge fora del taller. Permís de conduir. Jornada completa de 8 hores, mati i tarda. Contracte d’un any amb possibilitat de pròrroga.
5531 S Càmping ubicat a l’Estartit busca recepcionista-administratiu/va. S’encarregarà l’atenció als clients i d’organitzar i gestionar els serveis de recepció, de les àrees comunes i d’allotjament de l’establiment. Feina estable de 10 mesos anuals amb possibilitat de contracte fixe-discontinu. Jornada de dilluns a diumenge amb 1 festiu a la setmana del 15 de juny al 15 de setembre. La resta de l’any la jornada laboral es pot adaptar de dilluns a divendres.
5624 T Empresa de Palafrugell cerca conductor de camió cuba. S’encarregaria de dessembussar. Contracte indefinit. Sou 1300€ més extresj ja que és un servei d’urgència i cada quinze dies hi ha un cap de setmana de guàrdia. Horari de 8 a 13 i de 14.30 a 17.30h. Cal que tingui carnet C i CAP.
5640 T Empresa de Palafrugell cerca conductor de RETRO / GIRATÒRIA. S’encarregaria de moviments de terres. Contracte indefinit. Sou1200- 1300€ més extres . Horari de 8 a 13 i de 14.30 a 17.30h. Cal que tingui carnet C i CAP.

 


Garantia Juvenil, pas per pas

Resol PERFIL USUARI FBtots els teus dubtes sobre què és i com inscriure’s a Garantia Juvenil.

 

Cont@cte

0-LOGOS OFICIALS

b_contacto

 

Facebooktwitter