Garantia Juvenil al Baix Empordà

Tens entre 16 i 29 anys? Estàs buscant feina? No estàs estudiant?

Si compleixes amb aquests requisits apunta’t a la Garantia Juvenil seguint els següents passos!

 

Pas 1 : SOL·LICITUD D’USUARI

Sol·licita el teu CODI per activar-te com a USUARI, omplint aquest formulari.*Si ho fas així, cal que portis el document a l’Oficina de Registre que et quedi més propera.

O bé, vine a l’Oficina Jove del Baix Empordà o al teu Punt d’Informació Juvenil i registrarem les teves dades (nom i cognoms, DNI, telèfon mòbil i correu electrònic) i gestionarem el tràmit d’una manera més àgil.

 

Pas 2 : CODI

Quan hagis rebut el CODI al teu correu electrònic clica aquí.

  • Inicia la Nova sol·licitud, on hauràs d’introduir el teu DNI o NIE, el correu electrònic i el CODI que has rebut.
  • Llavors rebràs un SMS automàtic al teu mòbil i l’hauràs d’introduir.
  • Et demanarà que escriguis dues vegades una contrasenya alfanumèrica, que hauràs de recordar, ja que serà la contrasenya amb la qual accediràs a la teva pàgina personal de Garantia Juvenil.

 

Pas 3: INSCRIPCIÓ

  • Se t’obrirà el formulari d’inscripció on hauràs d’introduir totes les teves dades (dades personals, formació, experiència laboral, etc.).
  • I al final de tot, per confirmar-lo, tornaràs a rebre un CODI DE FIRMA al teu mòbil, que hauràs d’introduir per enviar el formulari.

 

Pas 4 : RESOLUCIÓ

Al cap de tres dies, a la teva safata de notificacions rebràs la Resolució d’Inscripció, que en cas de ser positiva, t’acreditarà com a jove INSCRIT a la Garantia Juvenil.
CLICA AQUÍ per a accedir a la teva pàgina personal de Garantia Juvenil.

 

Facebooktwitter