Fotografia guanyadora del III Concurs d’instagram de Festes Majors del Baix Empordà!!

Èlia Pagès, de 19 anys, guanya el tercer concurs d’Instagram de Festes Majors del Baix Empordà

La imatge, presa a la cercavila organitzada per l’Associació Juvenil Birres Braves amb motiu de la Festa Major de Palafrugell, transmet amb força el missatge de participació, amistat, inclusió… com a valors positius que es demanava a les fotografies.

Amb el comentari Feliços perquè començava la festa major!! #bejovefm2017, la fotografia, presa a l’inici de la Festa Major de Palafrugell per la mont-rasenca de 19 anys Èlia Pagès, és la imatge d’Instagram que ha resultat guanyadora en el tercer Concurs de Fotografia d’Instagram de Festes Majors del Baix Empordà. El concurs, organitzat per l’Oficina Jove del Baix Empordà, la Direcció General de Joventut i la taula tècnica de joventut de la comarca, convidava els nois i noies d’entre 14 a 29 anys a enviar imatges de festes majors del Baix Empordà a través d’aquesta popular xarxa social. El hastag #BEjoveFM2017 ha reunit  un total de 143 imatges.

El jurat del concurs, format pels tècnics de joventut de la comarca, va considerar que aquesta imatge, presa a la cercavila de la Festa Major, organitzada per l’Associació Juvenil Birres Braves i on varen participar els grallers i els geganters, al seu pas pel carrer Raval durant les festes de Palafrugell, transmetia amb alegria el tema proposat: explicar amb una imatge els valors positius com ara la participació, la inclusió, l’amistat, els hàbits saludables… així com la tècnica i l’originalitat. L’Èlia, com a membre de l’associació, ha considerat que aquesta fotografia recull l’esperit participatiu, amb el grup de grallers, la música, la cultura popular i l’amistat.

El seu germà Eudald, que recull el premi en nom de l’Èlia, ens ha explicat que està  estudiant segon d’Infermeria a la Universitat de Barcelona.

L’Èlia Pagès ha rebut com a premi una càmera 360º, que és la seva primera càmera d’altes prestacions.

Facebooktwitter