Formacions gratuïtes de GOOGLE en competències digitals

Google ofereix formació gratuïta en competències digitals mitjançant el seu programa Actívate de Google.

Pots accedir a Cursos presencials i també en línia que et serviran per ampliar coneixements i augmentar les possibilitats de trobar una feina en un món on les competències digitals són imprescindibles.

 

Cursos presencials
L’oferta de cursos presencials se centra en el màrqueting digital i l’emprenedoria. Es tracta de dos cursos que es duen a terme a diferents universitats d’arreu de l’Estat, entre les que s’hi troba la Universitat de Barcelona. Recorda que tots els cursos són totalment gratuïts. Aquí tens els cursos disponibles i les dates:

  1. Curs bàsic de màrqueting digital (40 hores): del 18 al 22 de setembre. Certificat per IAB Spain (Associació que representa al sector de la publicitat en mitjans digitals a Espanya).
  2. Formació en emprenedoria (21 hores): en aquests moments no hi ha cap convocatòria oberta, durant aquest mes de setembre es publicaran les dates i llocs dels propers cursos en emprenedoria

Cursos en línia
L’oferta de cursos en línia és més àmplia i hi ha més varietat de temes per triar dins de les competència digitals. Són cursos de 40 hores certificats per diferents entitats com IAB Spain, l’Escuela de Organización Industrial (EOI), la Universidad Complutense de Madrid, l’Instituto de Economía Internacional de la Universitat d’Alacant o la Fundación Santa María La Real. Aquests són els cursos disponibles:

  1. Màrqueting digital
  2. Analítica web
  3. Comerç electrònic
  4. Cloud computing
  5. Desenvolupament d’apps
  6. Desenvolupament web
  7. Productivitat personal
  8. Itinerari en línia d’emprenedoria


Converteix-te en #Activat

Un cop acabat algun dels cursos passaràs a formar part de la comunitat #Activats, un moviment que et pot ajudar a conèixer gent amb els teus mateixos interessos i que ofereix trobades de networking, assessorament i mentoria per ajudar-te a engegar el teu projecte.

Atreveix-te, emprèn, evoluciona, refresca continguts, però sobretot avança i no deixis escapar aquesta oportunitat!

 

Facebooktwitter