CONCURS D’INSTAGRAM #BEjoveFM2015 Bases del concurs

http://www.youtube.com/watch?v=rmxjqijA5Po

L’àrea de joventut del Consell Comarcal del Baix Empordà, amb la col·laboració de la Direcció General de Joventut, i la participació dels municipis integrants de la taula comarcal de tècnics de joventut del Baix Empordà, us animen participar al primer Concurs de fotos de barraques i festes majors d’estiu del Baix Empordà, #BEjoveFM2015, durant les festes majors d’estiu que s’indiquen a continuació – per ordre de calendari-:

Palamós : 23 al 28 de juny.

La Tallada d’Empordà: 26 al 28 de juny.

Calonge: 9 al 12 de juliol

Palafrugell: 16 al 19 de juliol.

Ullà: 17 al 19 de juliol.

Santa Cristina d’Aro: 23 al 26 de juliol

Mont-ras: 24 al 26 de juliol.

Albons: 24 al 26 de juliol.

Sant Feliu de Guíxols: 31 de juliol al 4 d’agost

Platja d’Aro: 13 al 16 d’agost.

La Bisbal Empordà: 14 al 18 d’agost.

Sant Antoni de Calonge: 29 d’agost a l’1 de setembre

Bellcaire d’Empordà: 28 al 30 d’agost

Castell d’Aro: 8 al 13 de setembre.

Vall-llobrega: 18 al 20 de setembre.

 

BASES DEL CONCURS

 • Per a participar cal pujar la foto a INSTAGRAM amb el hashtag #BEjoveFM2015
 • Tema: Barraques i festes majors on els protagonistes siguin els joves.
 • El perfil de l’usuari ha de ser públic (en cas que no sigui així, les fotografies no es podran veure ni valorar).
 • El concurs comença el dimarts 23 juny de 2015 i finalitza el diumenge 20 de setembre de 2015. Les fotografies pujades abans o després no entraran a concurs.
 • Les fotos s’hauran de fer amb mòbils (ja sigui Android o Iphone) i pujar-les a Instagram.
 • La participació és gratuïta i oberta a tots els joves entre 16 i 29 anys (es comprovarà amb el DNI).
 • Les fotografies penjades han de ser originals de la persona que les envia.
 • Es valorarà que les fotografies transmetin valors positius com ara la participació, inclusió, amistats, hàbits saludables, etc… així com la seva tècnica i originalitat.
 • Els participants són els únics responsables de les imatges penjades. L’organització del concurs no acceptarà aquelles fotografies que puguin ferir la sensibilitat, per continguts racistes, xenòfobs, discriminatoris, abusius etc…
 • Els participants declaren que disposen de les autoritzacions dels drets que es poden veure afectats en aquestes, incloent els drets de propietat intel·lectual o drets d’autoria que es poden derivar o del dret a la pròpia imatge, intimitat i protecció de dades; exonerant en tot cas a les entitats organitzades de la manca d’aquests drets, qui es reserven el dret de desqualificar-les en qualsevol moment.
 • El/la guanyador/a serà contactat a través d’un missatge a la seva fotografia. El resultat es publicarà a https://bejove.wordpress.com i als diferents canals d’informació de la xarxa social que disposen les àrees de joventut de la comarca (webs, facebook, twitter,…).
 • Amb la participació, s’accepten expressament totes les clàusules en la seva globalitat.

Premi i Jurat

 • El jurat el formen les persones que conformen la taula comarcal de joventut del Baix Empordà.
 • La decisió del jurat és definitiva.
 • En el cas que el/la guanyador/a, un cop fet públic el veredicte a https://bejove.wordpress.com, no contactés amb l’organització en el termini màxim de 48h, no podrà optar al premi. En aquest cas, es seleccionarà com a guanyadora la següent imatge més votada pel jurat.
 • El premi a la millor fotografia és un IPAD Mini.

Aquest premi està patrocinat per l’àrea de joventut del Consell Comarcal del Baix Empordà, amb la col·laboració de la Direcció General de Joventut.

 • L’organització no es fa responsable de tots aquells problemes tècnics aliens a la seva voluntat.
 • La participació en el concurs -amb la publicació d’imatges a Instagram amb el hashtag #BEjoveFM2015- significa l’acceptació d’aquestes bases i les condicions d’Instagram que poden consultar-se a: http://instagram.com/legal/terms/

Drets d’explotació

L’autor/a de la fotografia guanyadora, cedeix la propietat i els drets d’explotació de la mateixa a la Taula Comarcal de Tècnics de Joventut del Baix Empordà per fer-ne l’ús, difusió, distribució, publicació pública, exhibició i reproducció amb finalitats promocionals i culturals, que consideri adients, de forma gratuïta i indefinida.

Protecció de dades

Així mateix, amb la participació, el participant accepta de forma expressa i informada a que les seves dades siguin incorporades en un fitxer responsabilitat de les entitats organitzades per tal de poder gestionar el concurs i entregar el premi; podent en tot cas exercitar els drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació reconeguts per la normativa de protecció de dades, amb comunicació escrita en les adreces socials de cadascuna de les entitats organitzades.

 

Organitzen i col·laboren

logos

 

 

 

Facebooktwitter