Amb estudis i sense feina? Joves en Pràctiques és per a tu

És un peix que es mossega la cua: no et contracten perquè no tens experiència, però no en tindràs mai si no et contracten… El programa Joves en Pràctiques arriba per resoldre aquest conflicte

Ja coneixes els requisits per inscriure’t a Garantia Juvenil: tenir entre 16 i 29 anys i no estar estudiant ni treballant. Fa temps que hi estàs apuntat i comences a pensar que no serveix per a res? Doncs si ets beneficiari de Garantia Juvenil i tens un títol de grau mitjà, superior o universitari,

welcome

Enhorabona! El programa Joves en Pràctiques t’espera

QUÈ ÉS? Una iniciativa del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu que busca donar-te una primera oportunitat de feina relacionada amb allò que has estudiat. Així adquireixes experiència i l’accés al món laboral, un cop acabis les pràctiques, et resultarà més senzill.

COM FUNCIONA? Ajuntaments, Consells Comarcals i empreses del Tercer Sector ofereixen llocs de feina per a diferents perfils professionals. Al Baix Empordà  hi ha places disponibles als ajuntaments de Torroella de Montgrí-L’Estartit,  Calonge La Bisbal d’EmpordàPalafrugell,  Palamós i al Consell Comarcal del Baix Empordà, a La Bisbal. Consulta quines posicions són aptes per allò que has estudiat: poden ser els estudis indicats o algun altre grau/llicenciatura/ cicle formatiu relacionat. Si vols informació de les places ofertes a altres llocs de Catalunya, truca a les Oficines Joves de cada territori i demana informació.

COM ENVIO LA SOL.LICITUD? A cada fitxa hi trobaràs una adreça de mail i la data màxima per enviar-hi la petició: ALERTA, perquè el termini acaba entre el 4 i el 7 de novembre, segons el municipi. Amb l’assumpte JOVES EN PRÀCTIQUES – el lloc de treball que triïs, has d’adjuntar-hi:

  • El teu CV actualitzat.
  • El document DONO conforme estàs inscrit com a demandant de feina al SOC.
  • El certificat de que estàs inscrit com a beneficiari de Garantia Juvenil. El trobaràs entrant a l’apartat Notificacions del teu compte de Garantia Juvenil.

QUINES SÓN LES CONDICIONS DE FEINA? Els horaris seran els propis del lloc on vagis a treballar. Pel que fa a la resta, a grans trets (a l’entrevista personal t’ho explicaran millor):

  • Sis mesos de feina a jornada complerta en modalitat de contracte de pràctiques laborals des del 15 de novembre de 2016 fins al 15 de maig de 2017.
  • El sou correspondrà amb allò que indiqui el conveni de cada administració segons el lloc de treball i la categoria.

Si compleixes els requisits de seguida rebràs una trucada per a una entrevista de feina. Ja la pots començar a preparar! Molta sort!

Facebooktwitter