Servei comarcal de Joventut

El Servei comarcal de Joventut (SCJ) és un servei permanent del Consell Comarcal del Baix Empordà a l’abast de tots els municipis i joves del Baix Empordà. L’objectiu és oferir un servei personalitzat que ajudi a resoldre dubtes, necessitats i assessorament sobre qualsevol tema d’interès per als joves en general, i per entitats i/o administracions en programes més concrets. Trobem municipis que disposen de tècnic municipal de joventut propi i amb espais joves propis, però també hi ha un gran nombre de municipis que no en disposen i que, per tant, poden adreçar-se al servei comarcal del Consell Comarcal o a Oficina Jove del Baix Empordà, ambdós serveis d’abast comarcal.
El servei comarcal de joventut ofereix atenció personalitzada però sobretot la seva tasca és més de caire administratiu, mentre que l’Oficina Jove és el portal d’atenció directa a tots els i les joves en general de qualsevol municipi del Baix Empordà.
 
Els serveis que s’ofereixen, a través de les delegacions de competències i dels serveis genèrics propis, els podeu consultar a l’apartat de Tràmits.

 

Ens trobaràs a:
Consell Comarcal del Baix Empordà
Plaça Joan Carreras i Dagas, 4
17100   La Bisbal d’Empordà
Tel. 972 645 542
gamiel@baixemporda.cat

 

 

Facebooktwitter