Punt Jove Palamós

El Punt Jove és  l’equipament municipal destinat a cobrir les necessitats dels joves, un equipament de promoció social, i que gestiona tota la informació que pugui ser del teu interès.
 
Programem un ampli ventall d’activitats, cursos i tallers al llarg de tot l’any, destinats als joves. Aquestes activitats es publiquen trimestralment al nostre Pijzine, que també et pots descarregar des d’aquest espai web.
 
Si tens qualsevol dubte o necessites un cop del mà abans de prendre una decisió, vine o fes-nos arribar la teva consulta i t’informarem. També pots contactar amb nosaltres des d’aquesta web o per les xarxes socials.

 

En resum, som un servei per fer-te les coses una mica mes fàcils.
 
Al Punt Jove disposem d’una sala polivalent: l’espai jove on es duen a terme moltes activitats de naturalesa molt variada. Podràs trobar-hi exposicions itinerants, xerrades, conferències, presentacionsesdeveniments que creiem interessants per a vosaltres, cursos i tallers, assajos o trobades de les mateixes entitats o associacions de Palamós.
 
La sala fa uns 94 metres quadrats i està equipada amb:
8 ordinadors amb connexió a internet
Connexió Wifi
2 pantalles per projectar
50 cadires
4 taules rectangulars 140×70 EP
WC

 

L’Espai Jove és un lloc de trobada, un lloc on venir a fer els teus treballs de l’escola, cercar informació, assajar aquell ball que estàs preparant, participar en activitats programades per nosaltres o bé preparar les activitats que vols dur a terme amb els teus companys, ja sigueu un grup de carnaval, una associació o entitat…etc.
 
L‘Espai Jove és un equipament que també està a la disposició de totes les entitats locals que el sol•licitin.

 

SI VOLS UTILITZAR LA SALA POLIVALENT, POSA’T EN CONTACTE AMB NOSALTRES!

 

Si ho preferiu, podeu contactar a través de facebook,twitter, whatsapp, telegram, o passar a veure’ns:
Carrer Santa Marta, 6
17230 Palamós
Tel. 972 31 37 39
Mòbil. 629 80 28 71 whatsapp o telegram
Correu electrònic: puntjove@palamos.cat
joventut@palamos.cat

 

Facebooktwitter