Joventut Mont-ras, Vall-llobrega i Forallac

Hola!
Sóc l’Anabel, tècnica de joventut a Mont-ras, Vall-llobrega i Forallac. Tres pobles petits del Baix Empordà, petits, però amb molta vida!
A cada municipi treballem perquè tinguis a l’abast tot allò que necessites: Que trobis l’espai per participar dins del municipi, resoldre dubtes sobre estudis, beques, … formar part dels projectes que existeixen o crear-ne de nous, trobar i fer allò que tanta il·lusió et fa, desenvolupar aquella idea que tens al cap, …

 

MONT-RAS  Serveis i activitats principals al municipi: Atenció individualitzada a joves, Servei d’orientació laboral, suport a entitats i associacions del municipi, projecte de creació jove “Revista Mont-joves”, organització de l’Agenda Jove d’Estiu i trobades de joves per organització d’activitats.

 

 

VALL-LLOBREGA  Serveis i activitats principals al municipi: Atenció individualitzada a joves, Servei d’orientació laboral, suport a entitats i associacions del municipi, dinamització de l’espai “Sala de lectura” amb tallers i projecte mancomunat per potenciar la lectura.

 

FORALLAC Actualment es treballa en l’elaboració del Pla local de Joventut i el projecte forallacJove 2017.  Pots participar-hi emplenant aquesta enquesta. Tens algun dubte? Et podem atendre! Demana hora per rebre atenció individualitzada.

 

Pots contactar amb el servei per a joves del teu municipi a través de:
Mont-ras: Per correu electrònic a l’adreça asancho@baixemporda.cat, via WhatsApp al 699 42 52 53 o a Facebook a Joventut Mont-ras, Mont-joves
Vall-llobrega: Per correu electrònic a l’adreça asancho@baixemporda.cat, via WhatsApp al 699 42 52 53 o a Facebook a Joventut a Vall-llobrega
Forallac: Per correu electrònic a l’adreça forallacjove@forallac.cat, via WhatsApp al 699 42 52 53 o al Facebook de l’Ajuntament de Forallac.
 
                          Recorda que a les xarxes, ho trobaràs tot amb el #BEjove !

 

 

 

Facebooktwitter