Última hora! Garantia Juvenil

PROGRAMES ACTIUS EL 2017

 

consulta aquí tots els programes de Garantia Juvenil a CATALUNYA per aquest 2017

Aquests són els programes que ha ofert Garantia Juvenil al Baix Empordà:

TÈCNIC EN IMPRESSIÓ 3D!!!

ETS ATÍPICS??

PROJECTE SINGULAR – ATÍPICS

UN MÓN DE POSSIBILITATS!!!

CARNISSERIA – CAMBRES DE COMERÇ

CRÉIXER EDUCANT!!!

SINGULAR FUNDACIÓ ESPLAI GIRONA

DISSENYA EL TEU FUTUR

AMB GARANTIES!!!

INTEGRAL GENTIS

ACTIVA’T!

ACTIVA’T CALONGE-SANT ANTONI

DESCOBREIX I ESPREM EL TEU TALENT 

EXPLOTA EL TEU TALENT!
SINGULAR TALENT

 

VOLA!

JOVES 10!

 


PROJECTE SINGULAR 
D’ARTS ESCÈNIQUES

cabecera-artes-escenicas-700
FAMA GIRONA

 

JOVES PER L’OCUPACIÓ

jpc.hosteleria.JPG
JPO17 HOSTELERIA


 

 

OFERTES DE FEINA DE LA OFICINA DE TREBALL DE LA BISBAL

Núm oferta Descripció
25403 M Dependent/a de ferreteria a Torroella de Montgrí: atenció al client, reposar materials, mantenir el local, controlar stocks… Estiu: de dilluns a dissabte, matí i tarda. Hivern: de dilluns a divendres, i dissabtes matins.
 25548 M  Empresa immobiliària de Begur cerca una persona per fer tasques de comptabilitat i gestió administrativa. Imprescindible bon nivell d’anglès parlat i escrit. Jornada completa. Contracte temporal amb possibilitat de pròrroga.
26548 M Forn de pa a La Bisbal d’Empordà necessita un/a dependent/a per la fleca. Català parlat. Experiència en atenció al públic. Jornada completa. Horari partit. Contracte temporal amb possibilitat de pròrroga.
26837 M Restaurant a La Bisbal d’Empordà busca cambrer/a. Fan menú. Tenen 15 taules. Festa dimarts. De dilluns a dijous només migdies. Divendres i dissabtes migdia i nit. Diumenge migdia. 30 hores setmanals. Contracte de 6 mesos que acabarà sent tot l’any.
26856 S Taller mecànic de Palafrugell busca un mecànic amb coneixements de mecànica però els estudis no són imprescindibles. Les tasques que desenvoluparà són bàsiques: canvis d’oli, pneumàtics, pastilles de fre i revisions generals. Es valorarà experiència en el sector i ganes d’aprendre. L’horari és de 9 a 13 i de 15 a 19h. de dilluns a divendres.
27243 T Restaurant de Regencós cerca cambrer/a de setembre a juny. El dia festiu és el dilluns. De dimarts a diumenge es treballa els migdies i divendres i dissabte també els vespres. Sou 1100/1200 €. Funcions: servei de sala (16 taules) i neteja de la sala. Es demana experiència i es valora titulació en restauració.
27300 M Hotel situat a la platja de Fornells a Begur necessita un/a xef de cuina per estar al càrrec de la cuina de l’hotel fent dinars i sopars. Amb experiència demostrable. Contracte temporal de 2 mesos.
 27612 S  Empresa de jardineria de Vulpellac cerca 2 jardiners a jornada complerta amb experiència i amb el carnet d’aplicació de productes fitosanitaris. En el cas que el candidat tingui experiència però no tingui el carnet valoraran la candidatura.
27903 B Restaurant de Verges, cerca 1 cambrer/a per fer el servei de taules(fer comendes i atendre als client), preparar entrepans, cafès… Contracte temporal inicialment de 3 mesos i desprès fixe. Feina per tot l’any. Sou entre 1000 i 1100 nets. Horari intensiu de matins i tardes.
 28015 M  Empresa d’arts gràfiques de Torroella de Montgrí necessita un/a auxiliar administratiu/va  per fer tasques de facturació, control d’albarans, arxiu i altres tasques administratives. Català i castellà imprescindible i es valorarà coneixements d’anglès. Jornada completa. Contracte primer de proves amb intenció d’arribar a ser indefinit.

 


Garantia Juvenil, pas per pas

Resol PERFIL USUARI FBtots els teus dubtes sobre què és i com inscriure’s a Garantia Juvenil.

 

Cont@cte

0-LOGOS OFICIALS

b_contacto

 

Facebooktwitter